Advertisement

Arsenalin legenda: ”Cechin ei pitäisi pelata Eurooppa-liigan finaalissa”

Arsenalin legenda ja ex-maalivahti David Seaman kertoo, ettei Petr Cechin pitäisi hänen mielestään pelata Eurooppa-liigan finaalissa. Bernd Leno on ollut joukkueen ykköstorjuja kauden alun jälkeen ja kantanut vastuun Valioliigan otteluista. Cech on puolestaan pelannut Eurooppa-liigassa tähän saakka lähes kaikki ottelut. Cech päättää uransa tähän kauteen ja siirtyy ensi kaudeksi takaisin Chelsean organisaatioon urheilujohtajaksi. Arsenal kohtaa finaalissa juurikin Cechin entisen ja tulevan seuran Chelsean.

”Mielestäni Arsenal todella tarvitsee tämän voiton. He tarvitsevat sitä enemmän kuin Chelsea”, Seaman kertoi Sky Sports Newsille.

”Heidän pitää päästä Mestarien liigaan ja mielestäni pitäisi aina pelata parhaalla kokoonpanolla. Se tarkoittaa Lenoa, mutta olen varma, että Cech pelaa, sillä tämä on hänen viimeinen pelinsä koskaan.”

Cechin paluu Chelsean taustajoukkoihin tuli Seamanille yllätyksenä.

”Olin yllättynyt kuullessani siitä. Olin todella yllättynyt tiedon julkistamisen ajankohdasta. Ajattelin, että julkistiko Chelsea tiedon vai joku Arsenalista?”

”Chelsea ei ole vahvistanut asiaa vielä, joten jos Petr pelaa, en olisi tästä huolissani. Hän on todellinen ammattilainen ja vaikka hän liittyisikin Chelseaan, se ei vaikuttaisi hänen peliesitykseensä.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom