Advertisement

Arsenalin megahankinnalla päätähuimaavat tavoitteet: ”Haluamme voittaa kaikki mahdolliset pokaalit”

Arsenalin tuore keskikenttäpelaaja Thomas Partey janoaa menestystä uudessa seurassaan ja on asettanut päätähuimaavat tavoitteet.

27-vuotias Partey siirtyi Arsenaliin siirtoikkunan viimeisenä päivänä huimalla 50 miljoonan euron siirtosummalla Atletico Madridista. Viiden Atleticossa vietetyn kauden aikana ghanalaispelaaja pääsi kertaalleen juhlimaan Eurooppa-liigan voittoa, ja keskikenttäpelaaja odottaa voittavansa pokaaleja lisää Tykkimiehissä.

– Kaikki haluavat voittaa kaikki mahdolliset pokaalit. Se on myös minun tavoitteeni, Partey sanoi.

– Se on vaikeaa, mutta pyrimme siihen ja olemme valmiita.

– Yritämme saavuttaa kaiken, mitä olen sanonut. Se on seuran sekä minun itseni tavoite. Meidän on palattava takaisin sinne, minne me kuulumme.

Arsenal on voittanut Valioliigan mestaruuden viimeksi kaudella 2003-04. Kyseisen kauden jälkeen seura on juhlinut viidesti FA Cupin voittoa, mutta suurimmat pystit ovat jääneet haaveeksi. Mestarien liigassa pohjoislontoolaisseura on nähty viimeksi kaudella 2016-17.

– Meillä on edessämme suuri haaste ja haluan kokea uusia haasteita. Olen valmis antamaan kaikkeni auttaakseni tätä seuraa, Partey lisäsi.

Mikel Arteta ja Edu kertoivat minulle suunnitelmistaan ja se oli niin jännittävää, että minun piti hyväksyä se [sopimustarjous]. Minusta on hienoa olla täällä.

Parteyn debyytti Arsenal-paidassa nähdään mitä todennäköisimmin lauantaina, kun Arsenal kohtaa Etihadilla Manchester Cityn.