Advertisement

Arsenalin saksalaistähti todennäköisesti sivussa myös Manchester Unitedia vastaan

Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özil saattaa olla selkävaivojen takia sivussa keskiviikon vierasottelusta Manchester Unitedia vastaan. Arsenal-manageri Unai Emery vahvisti maanantaina, että Özil harjoittelee tällä hetkellä itsenäisesti.

Özil seurasi katsomon puolelta sunnuntaina pelatun Pohjois-Lontoon derbyn, jossa Arsenal jyräsi Tottenhamin 4-2 -lukemin. Sama kohtalo lienee edessä myös keskiviikkona.

“Tänään hän harjoitteli itsenäisesti, en tiedä, onko hän kunnossa keskiviikkona, Emery sanoi maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa.


“Kuten sanoin jo eilen, hän on kärsinyt selkäkivuista viime viikon tiistaista lähtien.

“Hän ei voinut pelata Kiovassa [FC Vorsklaa vastaan] tai eilen. Tällä hetkellä en tiedä, voiko hän pelata Manchesterissa.

Ennen loukkaantumistaan Özil istui vaihtopenkillä koko ottelun, kun Arsenal haki 2-1 -vierasvoiton Bournemouthin kotiluolasta. Tapaus lisäsi spekulaatioita siitä, onko saksalaisen rooli joukkueessa uhattuna.

Emery on suosinut Özilin ollessa pelikunnossa 4-2-3-1 -muotoa, jossa Özil on päässyt pelaamaan kymppipaikalla. Bournemouthia ja Tottenhamia vastaan joukkueen muoto on ollut 3-4-3, jossa ei kymppipaikkaa ole.

Özil on pelannut tällä kaudella Valioliigassa kymmenen ottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön.