Arsenalin taaperuus jatkui – voitoton putki kasvoi jo kuuden ottelun mittaiseksi

Arsenalin taaperrus Valioliigassa sai jatkoa keskiviikkona, kun joukkue jäi kotiottelussaan 1-1 -tasapeliin Southamptonia vastaan.

Valioliigassa vasta 15. sijalla oleva Arsenal joutui kotiottelussaan vaikeuksiin jo 18. minuutin pelin jälkeen, kun ex-Tykkimies Theo Walcott vei Sotonin ottelussa johtoon.

Vierasjoukkueen johto kesti aina toisen puoliajan alkuun asti, kunnes Arsenalin tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang katkaisi viiden ottelun maalittoman putkensa tuoden isännät tasoihin.

Arsenalin haaveet täydestä pistepotista kokivat kuitenkin vain hetkeä myöhemmin kovan kolauksen, kun brassitoppari Gabriel nappasi neljän minuutin sisään kaksi keltaista korttia ja lensi ottelusta ulos.

Arsenal taisteli miesalivoimastaan huolimatta hyvin ja oli lopulta jopa lähempänä voittoa. Rob Holdingin pusku ottelun lisäajalla osui kotijoukkueen kannalta kuitenkin vain ylärimaan, joten molempien joukkueiden oli tyytyminen pistejakoon.

Tasapelin myötä Arsenalin voitoton putki Valioliigassa kasvoi jo kuuden ottelun mittaiseksi. Southampton nousi tasapelipisteen myötä kolmannelle sijalle.

Alkuillan muissa otteluissa Leeds murskasi kotikentällään Newcastlen peräti maalein 5-2 ja Everton haki King Power Stadiumilta täydet sarjapisteet kaatamalla Leicesterin maalein 2-0.