Advertisement

Arsenalin tähtipelaajan agentti paljasti: “Hän haluaisi palata Italiaan”

Arsenalin keskikenttäpelaaja Lucas Torreiran agentti Pablo Bentancur on vihjannut urugualaispelaajan halusta siirtyä kesällä takaisin Italiaan.

Huolimatta vakuuttavasta debyyttikaudestaan Tykkimiesten riveissä, Torreira oli halukas siirtymään AC Milaniin jo viime kesänä, kun hänen Sampdoria-vuosien manageri Marco Giampaolo siirtyi milanolaisseuran peräsimeen.

Tällä kaudella Torreiralla oli pientä kismaa Arsenalin ex-luotsi Unai Emeryn kanssa, kun espanjalaisluotsi ei suostunut peluuttamaan häntä haluamallaan pelipaikallaan, keskikentän pohjalla. Emeryn saatua potkut ja Mikel Artetan saavuttua Arsenalin manageriksi Torreira kuitenkin pääsi pelaamaan jälleen mielipaikallaan ennen nilkkamurtumaansa.


Torreiran oli tarkoitus olla sivussa koko loppukausi, mutta kauden lykkääntyminen koronaviruspandemian vuoksi avasi urugualaiselle mahdollisuuden pelata vielä tämän kauden aikana.

Bentancur ei ole kuitenkaan varma siitä, nähdäänkö Torreiraa enää ensi kaudella pohjoislontoolaisseurassa.

“Lucasilla oli joitain näkemyseroja valmentajansa kanssa ja hän oli hieman ärsyyntynyt siitä, mutta sitten hän pomppasi takaisin”, Bentancur kertoi Tuttomercatowebille.

“Hän loukkaantui sen jälkeen, mutta onneksi se ei ollut niin vakava, kuin pelkäsimme sen olevan. Nyt hän on toipunut täysin ja luulen, että hän on haluttu pelaaja siirtomarkkinoilla.”

“Minun on vielä puhuttava Arsenalin kanssa. Hän [Torreira] haluaisi palata Italiaan, vaikka on tunnustettava, että Arsenal on kohdellut häntä erittäin hyvin.”

Arsenalin manageri Mikel Arteta tuskin on halukas myymään Torreiraa, mutta hän on aiemmin todennut, ettei halua pitää joukkueessa pelaajia, jotka eivät halua olla seurassa.