Advertisement

Arsenalin toimitusjohtaja luottaa Artetaan heikosti sujuneesta alkukaudesta huolimatta – ”Hänet on tarkoitettu menestymään”

Arsenalin toimitusjohtaja Vinai Venkatesham uskoo Mikel Artetan olevan oikea henkilö kääntämään seuran kurssin ja tuomaan menestystä heikosti sujuneesta alkukaudesta huolimatta.

Arteta on joutunut suurennuslasin ja paineen alle Arsenalin hävittyä Pohjois-Lontoon derbyn ja seuran valuttua vasta 15. sijalle Valioliigassa. Joukkue on hävinnyt viisi seitsemästä viimeisestä ottelusta, ja kaudenalku on ollut pisteiden valossa huonoin sitten kauden 1981/82. Venkatesham ei kuitenkaan ole huolissaan.

“Mikel tarjoaa meille monia asioita. Hän on yksilö, jolla on erityinen kokemus Valioliigasta: Arsenalista, Evertonista, Manchester Citystä ja taas Arsenalista.”

“Hänon henkilö, joka rakastaa tätä seuraa ja tietää, mitä tarkoittaa pelata tälle seuralle. Hän oli myös tietenkin seuran kapteenina pelatessaan. Meillä on kaveri, joka on todellinen joukkuepelaaja.”

”Joukkue, jonka hän on yhdessä teknisen johtajan Edun sekä taustojensa kanssa koonnut on todella vahva. Meillä on henkilö, joka on todella tarkoitettu menestymään, mutta niin, että tapa kunnioittaa seuran historiaa ja traditioita. Mielestäni hänessä meillä on todella voimakas yksilö.”

11 pistettä sarjaa johtavaa Tottenhamia perässä oleva Arsenal isännöi huomenna sunnuntaina Burnleytä Emirates Stadiumilla. Artetan mukaan ottelu on elintärkeä joukkueen kannalta Valioliigassa. Kelkan pitää kääntyä nopeasti ja hinnalla millä hyvänsä.