Arsenalin voitoton putki kasvoi jo seitsemään – Emery: ”Mielestäni ansaitsimme enemmän”

Kuva: TT, David Klein

Arsenalin surkeat peliesitykset saivat torstai-iltana jatkoa Eurooppa-liigassa, kun pohjoislontoolaisseura taipui kotiyleisönsä edessä 1-2 -tappioon Eintracht Frankfurtia vastaan. Kyseessä oli Arsenalille jo seitsemäs peräkkäinen voitoton ottelu.

Arsenal pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan ja pääsi tauolle ansaitussa 1-0 -johdossa Pierre-Emerick Aubameyang osuttua maalipuiden väliin lisäajalla.

Toisella puoliajalla Arsenal kuitenkin menetti otteensa pelistä – ja myös pisteet.

Frankfurtin japanilaispelaaja Daichi Kamada osui kahdesti alle kymmeneen minuuttiin eikä Arsenal tästä enää toipunut.

Potku-uhan alla oleva Arsenal-manageri Unai Emery oli pettynyt lopputulokseen.

”Mielestäni ansaitsimme enemmän. Hallitsimme peliä ensimmäisellä puoliajalla ja teimme yhden maalin. Olen onnellinen siitä, kuinka pelasimme joukkueena avausjaksolla”, Emery sanoi ottelun jälkeen.

”Toisella puoliajalla aloitimme samoin, mutta menetimme pelin hallinnan 15 minuutin jälkeen ja he tekivät kaksi maalia.”

Arsenalin onneksi lohkon toisessa ottelussa St. Liege jäi 1-1 -tasapeliin Guimaraesin vieraana, joten pohjoislontoolaisseuran jatkopaikka on käytännössä varma. Arsenal voi pudota jatkosta ainoastaan, jos se häviää vähintään viidellä maalilla päätöskierroksen ottelunsa Liegen vieraana.

Betssonin Black Friday -tarjous! Lunasta 500% ensitalletusbonus!