Advertisement
" "

Arsenalissa vieraillut Barca-pelaaja lähtökuopissa – “Haluan jättää Barcan ja päästä pelaamaan”

Kevätkauden lontoolaisseura Arsenalin riveissä lainalla pelannut Denis Suarez on vahvistanut haluavansa lähteä FC Barcelonasta. Suarez toivoo löytävänsä itselleen seuran, jossa saisi säännöllisesti peliaikaa. Toiveena olisi silti pysyä La Ligassa.

25-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi Barcelonaan kesällä 2016, mutta vastuu on jäänyt erittäin vähäiselle avauskauden jälkeen, jolloin pelejä kertyi vielä 35 kappaletta. Kuluneella kaudella espanjalainen haki peliaikaa valioliigaseura Arsenalista, mutta erinäisten vammojen vuoksi hän pelasi Tykkimiesten riveissä vain kuusi ottelua.

“Haluan jättää Barcan ja päästä pelaamaan”, Suarez kertoi El Larguerolle.

“Tavoitteenani on pysyä Espanjan liigassa. Olen ollut Barcelonassa kahden kuukauden ajan toipumassa vammastani, eikä kukaan seurassa ole kertonut mitään tulevaisuudestani.”

Suarez, jonka sopimus katalonialaisseuran kanssa päättyy kesällä 2021, on yhdistetty siirtohuhuissa Valenciaan, jonka päävalmentajana toimii Suarezille Villareal-ajoista tuttu Marcelino.

“Marcelino on paras valmentaja, jonka alaisuudessa olen koskaan pelannut. Puhun yhä säännöllisesti hänen kanssaan”, Suarez kertoi.

“Ei ole totta, että olisin hylännyt Valencian tarjouksen. Valencia ei ole koskaan aiemmin osoittanut samanlaista kiinnostusta hankkia minua niin kuin nyt.”

Valencian lisäksi ainakin Atletico Madrid ja Celta Vigo ovat osoittaneet kiinnostuksensa Suareziin. Suarezin sopimukseen kirjattu ulosostohinta on 20 miljoonaa euroa.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!