Advertisement

Arsenaljohtaja myöntää: “Voimme joutua tammikuussa etsimään Welbeckille korvaajan”

Arsenalin hyökkääjä Danny Welbeck loukkasi nilkan vakavasti Eurooppa-liigan ottelussa Sporting Lissabonia vastaan. Hyökkääjän nilkka on jouduttu loukkaantumisen jälkeen operoimaan peräti kahdesti, mutta nyt pelaaja on vihdoin saanut kuntoutusjakson aloitettua. Arsenalin jalkapallotoimenjohtaja Raul Sanllehi kertoi maaottelutauon aikana, että seura saattaa joutua tammikuussa etsimään englantilaiselle korvaajaa.

“Se oli jotain, mitä emme olleet suunnitelleet”, Sanllehi kommentoi pelaajan loukkaantumista.

“Kyllä se saa meidät miettimään asioita. En sano tämän olevan vihreä valo pelaajasiirtoihin. Meillä on hyviä pelaajia, jotka voivat saada enemmän mahdollisuuksia. Eddie Nketiah esimerkiksi.”

“Meidän on katsottava tilannetta. Nyt on marraskuu ja meillä on vielä jonkin verran aikaa analysoida vaihtoehtoja, joita meillä olisi siirtomarkkinoilla. Emme sulje mitään ovia, mutta se ei olisi suotuisin vaihtoehto.”

“Jos eteen tulee jokin hyvä mahdollisuus, tulemme ehdottomasti harkitsemaan sitä.”

Welbeck on ollut Arsenalissa tällä kaudella kolmoshyökkääjän roolissa Alexandre Lacazetten sekä Pierre-Emerick Aubameyangin jälkeen. Aubameyang on tosin pelannut kuluvalla kaudella paljon laiturina, joten myös Welbeck on näin saanut kohtalaisen hyvin peliaikaa etenkin cup-otteluissa sekä Eurooppa-liigassa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom