Advertisement

Arsenalpomo: ”Meillä on riittävästi ammuksia pelaajien hankkimiseksi”

Arsenalin jalkapallotoimenjohtaja Raul Sanllehi vakuuttaa, että seuralla on riittävät ammukset uusien pelaajien hankkimista ajatellen. Arsenalin siirtokassan on uskottu olevan n. 60 miljoonaa euroa, joka itsessään ei ole kovin paljon. Lisää rahaa siirtokassaan voisi tuoda nykyisten pelaajien myynti. Arsenalin joukkue tarvitsee kipeästi päivitystä, sillä monen pelaajan sopimus loppuu tähän kauteen ja moni ei ole onnistunut seurassa riittävän hyvin.

Arsenal kohtaa Chelsean Bakussa pelattavassa Eurooppa-liigan finaalissa. Sanllehi kertoo seuran olleen jo aktiivisesti yhteydessä muihin seuroihin mahdollisten siirtojen suhteen. Bakussa pelattavan finaalin panos on Arsenalille erittäin suuri, sillä voittamalla tuon ottelun se pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa. Mestarien liiga puolestaan houkuttelisi huomattavasti tasokkaampia pelaajia seuraan.

”Se mitä voin kertoa teille on se, että olemme identifioineen hyvin tarkasti ja yksimielisesti päävalmentajan ja teknisen henkilökunnan kanssa ne osa-alueet, joihin haluamme keskittyä hankintojen suhteen”, Sanllehi kertoi Arsenal Medialle.


”Me olemme jo aktiivisia markkinoilla ja olemme jutelleet sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat auttaa meitä näiden kyseisten pelipaikkojen täyttämisessä.”

”Se sujuu hyvin ja Arsenalin imago jalkapallossa on hyvin vahva.”

”Meidän on päästävä sinne minne me kuulumme, eli Mestarien liigaan.”

”Useat pelaajat haluavat meidän pelaavan siellä, kun juttelimme heidän kanssa. Sen kivan perusteella, jonka olen toistaiseksi saanut, olen hyvin luottavainen.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom