Advertisement

Arsene Wenger ei ole huolissaan työpaikastaan

Arsenalin kannattajat yhdessä monien muiden seuran ulkopuolisten tahojen kanssa ovat vaatineet seuran managerille Arsene Wengerille potkuja. Osan kannattajista haluaa Wengerin sivuun jo nyt ja osa kuluvan kauden jälkeen. Wenger itse kertoi ennen Manchester Cityä vastaan pelattavan Valioliigaottelun lehdistötilaisuudessa, ettei hän ole huolissaan työpaikkansa puolesta. Wengerin mielestä lehdistön pitäisi myös keskittyä tulevaan otteluun hänen työpaikka-spekulaatioiden sijaan.

”Rehellisesti, työpaikkani on viimeisin huolenaiheeni tällä hetkellä. Keskittymiseni on täysin joukkueen valmistamisessa tulevaan otteluun”, Wenger kertoi.

”Olemme tilanteessa, jossa haluamme vain keskittyä seuraavaan otteluun.”

”En kysy onko teidän työsopimuksianne jatkettu kauden jälkeen.”

”Minun tehtäväni on saada tuloksia ja on muiden tehtävä arvioida onnistumiseni.”

Wengeriltä jatkettiin hänen tiedusteluja siitä, onko hän joukkueen peräsimessä vielä ensi kaudella.

”Vaikeuttaako se teidän nukkumistanne, jos työpaikkani ei ole varma, tai silloin jos se on varmaa? Ei.”

”Se mikä jalkapallossa on kiinnostavaa, on suoritus. Se on ensi torstain ottelu. Kaikki muu voi saada uutisotsikoita, muttei ole kovin kiinnostavaa.”

Arsenal kohtaa huomenna torstaina uudestaan Manchester Cityn, joka aiheutti joukkueelle katkeran tappion Carabao Cupin finaalissa. Ottelu on Arsenalin kannalta erittäin tärkeä, mikäli joukkue haluaa vielä taistella neljän joukkoon pääsemisestä ja Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom