Advertisement

Arsene Wenger jyrähti Arsenalin ja Mesut Özilin välisestä tilanteesta: ”Kykyjen tuhlausta!”

Managerilegenda Arsene Wenger on antanut satikutia sekä Arsenalille että Mesut Özilille siitä, että he tuhlaavat keskikenttäpelaajan kykyjä.

Wengerin kesällä 2013 hankkima Özil on pudonnut kokonaan Arsenalin kokoonpanosta, eikä saksalaistaituria olla nähty kentällä sitten maaliskuun.

31-vuotias Özil jätettiin viime viikolla kokonaan sivuun Arsenalin Eurooppa-liigan miehistöstä, ja sama voi tapahtua myös Valioliigassa, jossa seurojen on toimitettava pelaajalistansa 20. lokakuuta mennessä.

Se tarkoittaisi sitä, että Özil, joka on Arsenalin palkkakuningas 350 000 punnan viikkopalkallaan, ei pelaisi yhtään ottelua Arsenal-paidassa viimeisenä sopimusvuotenaan. Wengerin mielestä se olisi tuhlausta sekä pelaajalle itselleen että Arsenalille.

– Minusta se on tuhlausta hänelle. Ensinnäkin siksi, että hän on iässä, jolloin hänen lahjakkuutensa pelaajana voi tuottaa eniten, Wenger kertoi BBC:lle.

– Ja se on tuhlausta myös seuralle, koska hän on superlahjakkuus, luova kyky, joka voi luoda viimeisellä kolmanneksella tappavan syötön.

– Älkäämme unohtako kuka tämä kaveri on. Maailmanmestari, joka on pelannut Real Madridissa. Hän on ollut maalisyöttöjen ennätysmies, joten mielestäni heidän on löydettävä tapa saada hänet mukaan.