Advertisement

Arsene Wengerin viimeinen ottelu Arsenalin peräsimessä Huddersfieldin vieraana

Arsenalin manageri Arsene Wenger jättää tänään viimeiset jäähyväiset Valioliigakentille Arsenalin managerina. Viimeisessä kohtaamisessaan Wenger saa vastaansa sarjanousija Huddersfieldin, joka on jo varmistanut säilymisensä. Arsenalilla ei ole myöskään ottelussa suuria panoksia, sillä joukkue tulee tuloksesta riippumatta pysymään kauden päätteeksi sijalla kuusi. Sen sijaan Wenger haluaisi varmasti voiton kauden viimeisestä ottelusta.

Huddersfield onnistui varmistamaan säilymisensä kahdella tärkeällä vierastasapelillä Manchester Cityä ja Chelseaa vastaan. Joukkueen manageri David Wagner kertoi Chelsea-ottelun jälkeen joukkueen uskoneen mahdottomaan, vaikka kukaan muu ei heihin uskonutkaan. Viimeisessä ottelussa joukkue haluaa varmasti antaa kotiyleisölle viimeisen voiton kaudella 2017-18.

Arsenal on koko kauden ollut surkea vierasjoukkue ja se on syy siihen, miksi seura ei onnistunut taistelemaan Mestarien liigapaikasta loppuun saakka. 22 vuotta seuran managerina toimineen Wengerin viimeinen ottelu sisältää joukkueen sisällä varmasti paljon tunteita, jotka voivat näkyä jännityksenä myös ottelussa.

”Täällä on ihmisiä, joita palkkasin 20 vuotta sitten. He ovat taistelleet puolestani joka ikinen päivä, joten ei ole helppoa sanoa hyvästejä”, Wenger kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom