Advertisement

Ärsyyntynyt Tottenham kohtaa Burnleyn

Edelliskierroksella katkerasti Chelsealle kotikentällään hävinnyt Tottenham kohtaa Burnleyn. Toisen kierroksen huippukamppailussa Tottenham kohtasi kotikentällään Chelsean ja hallitsi ottelua, mutta hallitseva mestari käytti armotta paikkansa ja otti 1-2-voiton.

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino oli pettynyt tulokseen Chelseaa vastaan, mutta oli iloinen pelaajien itse itselleen asettamasta vaatimustasosta ensimmäisessä kotiottelussa.

”Joskus joukkue häviää pelejä, ja on totta, että et ole ikinä onnellinen, kun häviät. Tavassa, jolla hävisimme, oli silti paljon positiivista.”


Mestaruustaisteluun povatulle Tottenhamille tappio oli ikävä. Avauskierroksella lontoolaisryhmä otti rutiininomaisen 0-2-vierasvoiton Newcastlesta.

Burnleyn kausi alkoi upealla 2-3-vierasvoitolla Chelseasta. Voittoa avitti sekavasti avausjaksolla pelannut Chelsea. Toisella kierroksella vuorossa oli paluu maan pinnalle, kun West Bromwich haki kolme pistettä Burnleyn kotikentältä.

Burnleyn päävalmentaja Sean Dyche vakuuttaa, että joukkue voi lähteä pelaamaan vapautuneesti Tottenhamia vastaan.

”Me menemme pelaamaan hieman vapautuneemmin. Ainakin sitä minä haluan nähdä siten, että pelaajat tekevät työnsä silti ammattimaisesti.”

Tottenhamilta sivussa ovat varmasti ainoastaan vasen pakki Danny Rose sekä keskikentän Georges-Kevin Nkoudou ja Erik Lamela. Uuden puolustajan Davinson Sanchezin pelikunto on arvoitus. Burnleyltä puuttuvat ottelusta keskikentän Dean Marney ja hyökkäyspään Jonathan Walters. Reisivaivoista kärsineen keskikentän Jeff Hendrickin pelaaminen on epävarmaa.