Advertisement

Arteta kommentoi joukkueensa heikkoa virettä Wolves-ottelun alla – ”Jotakin puuttuu pelistämme”

Arsenal kohtaa sunnuntain myöhäiskamppailussa Wolverhamptonin ja kotijoukkueen osalta on paljon pelissä. Arsenal on vajonnut sarjataulukossa jo 14. sijalle ja kahdesta edellisestä kamppailusta Aston Villaa ja Leedsia vastaan on jäänyt käteen vain maaliton tasapelipiste. Mikel Artetan joukot ovat myöskin kahlanneet viisi peliä maaleitta, lukuun ottamatta Pierre-Emerick Aubameyangin rangaistuspotkuosumaa Manchester Unitedia vastaan.

Arteta kommentoikin medialle joukkueen esitysten tarvitsevan viimeistä ryhtiliikettä. Jotakin hänen mukaansa puuttuu, kun marginaalit ovat niin pieniä.

”Se sarjasijoitus, jossa uskoin luultavasti olevamme ja missä olemme nyt, eroavat kahden pelin verran.”

”Se on noin 4-6 pistettä ja se tekee ison eron. Marginaalit ovat pieniä, missä häviämme tai voitamme pelin. Se on uskomattoman likellä.”

”Mutta se on todellisuutta tässä sarjassa, ja missä olemme itse tällä hetkellä. Meillä ei ole isoja marginaaleja, joten meidän täytyy olla todella hyviä kaikessa, mitä teemme. Jotakin puuttuu pelistämme.”

”Olemme koko ajan reunalla, kun puhutaan jalkapallo-ottelun voittamisesta tai häviämisestä ja olemme nöyriä ja tietoisia siitä. Emme voi varastaa pienissä yksityiskohdissa ja jokainen peli tulee olemaan todella haastava.”

Pian tulee täyteen vuosi Unai Emeryn erottamisesta ja Arsenalin prosessi on reilusti kesken. FA Cupin ja Community Shieldin mestaruudet toivat Artetalle hetken työrauhan, mutta aneemiset peliesitykset Valioliigassa ovat herättäneet asiantuntijoiden epäilykset Artetan suunnitelman toimivuudesta.

Espanjalaisluotsilla on tänään iso mahdollisuus kääntää kurssi Wolvesin kustannuksella. Kamppailu alkaa 21:15 Suomen aikaa.