Advertisement

Arteta pyrkii vahvistamaan Arsenalin hyökkäystä tammikuun aikana – Real Madrid -laituri kiikarissa

Tammikuu lähestyy, mikä tarkoittaa siirtospekulaatioiden kiihtymistä. Upeasta Chelsea-voitosta huolimatta Arsenalin alkukausi on ollut odotuksiin nähden heikko. Kuusi pistettä erottaa lontoolaisjoukkueen putoamisviivasta ja maalinteko on ollut erittäin tahmeaa paperilla laadukkaasta hyökkäyskalustosta huolimatta. Yksi mahdollisuus suunnan kääntämiseksi on täsmähankinnat tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta seuran rahahanat eivät välttämättä anna mahdollisuutta isoille hankinnoille.

Huhujen mukaan yksi mahdollisista vaihtoehdoista löytyy Real Madridista nimittäin Vinicius Junior saattaa olla tammikuussa tavoitettavissa. Arsenal oli brasilialaislaiturin kintereillä Unai Emeryn ollessa tykkimiesten peräsimessä ja kertoman mukaan seuran ja Viniciuksen agentti ovat vieläkin erinomaisissa väleissä.

20-vuotias laituri ei ole vielä lyönyt läpi Real Madridin riveissä huolimatta suurista odotuksista ja siirtosummasta parin vuoden takaa. Vinicius on osunut espanjalaisseuran riveissä kuluvan kauden aikana kolmeen otteeseen ja tarjoillut kaksi maalisyöttöä. Heikot peliesitykset ovatkin johtaneet siihen, että Real Madrid uskoo lainapestin olevan fiksu ratkaisu brasilialaisen kohdalla. Näin ollen Viniciuksen lainaaminen voisi olla oiva ratkaisu Mikel Artetan hyökkäyspään ongelmiin taloudelliset aspektit huomioiden.

Vinicius siirtyi Real Madridiin kesällä 2018 brasilialaisseura Flamengosta 45 miljoonan euron siirtosummalla. Viniciuksen kehityskäyrästä huolimatta siirtoarvo on Transfermarktin mukaan säilynyt 50 miljoonan euron kieppeillä.