Advertisement

Artetan mukaan tappio ei luultavasti johtunut Pepin puuttumisesta

Manchester City pääsi avaamaan Mestarien liiga -kautensa kotikentällään. Vastaan se sai ranskalaisen Lyonin, jonka piti ennakkoon olla vain suupala hallitsevalle Valioliigan mestarille. Toisin kuitenkin kävi ja vieraat lähtivät kotimatkalle kolmen pisteen turvin 1-2 voitollaan. Manchester Cityn manageri Pep Guardiola joutui katsomaan ottelun katsomosta, sillä hän sai viime kaudella toimitsijakiellon Liverpoolia vastaan pelatussa ottelussa.

Manchester Cityn apulaismanageri Mikel Arteta paikkasi Guardiolaa ottelussa ja espanjalainen kertookin, ettei tappion syy todennäköisesti ollut managerin puuttuminen.

”Minulla ei ole mitään tietoa. Se on hypoteettista. Tosiasia on, ettei Pep ollut täällä ja me hävisimme ottelun. Jos hän olisi ollut, en voi sanoa olisimmeko voittaneet 5-0 tai hävinneet 3-0”, Arteta kertoo.

”Me olimme hyvin tietoisia Lyonin vahvuuksista ja heikkouksista. Olimme valmistautuneet hyvin. Emme kuitenkaan olleet valmistautunut olemaan tappiolla 2-0. Silloin täytyy reagoida.”

”Mestarien liigassa ei ole varaa virheisiin. Jos teet virheen, siitä rangaistaan heti. Jos et voita kaksinkamppailuja ja pelaa helppoja palloja, tulet kärsimään. Tänään oli jälleen hyvä esimerkki siitä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom