Advertisement

Asiantuntija nimesi neljä manageria, jotka voisivat palauttaa Manchester Unitedin huipulle – Pochettino ei listalla

Kuva: TT, Graham Hunt

Irlantilainen ex-jalkapalloilija, nykyisin toimittajana ja jalkapalloasiantuntijana työskentelevä Tony Cascarino on nimennyt neljä manageria, jotka hänen mukaansa voisivat korvata Ole Gunnar Solskjaerin Manchester Unitedissa.

Solskjaer ei ole tällä hetkellä välittömässä vaarassa saada potkuja, sillä manchesterilaisseuran puheenjohtaja Ed Woodward antoi äskettäin tukensa norjalaiselle. Tulokset eivät ole kuitenkaan olleet hyviä tällä kaudella, joten paine Solskjaerin ympärillä on alkanut kasvaa. Manchester United on vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella.


Yksi nimi, joka on jatkuvasti ollut yhdistettynä Manchester Unitediin, on Tottenhamin Mauricio Pochettino. Cascarino ei ole kuitenkaan vakuuttunut siitä, että hän olisi oikea mies palauttamaan Unitedia huipulle, vaan nimesi neljä henkilöä, joiden hän uskoo kykenevän siihen.

”Mielenkiintoisin vaihtoehto Englannista olisi Eddie Howe, joka tarjoaa upeaa jalkapalloa Bournemouthin kanssa”, Cascarino kirjoitti The Timesille.

”Wolvesin Nuno Espirito Santo on manageri, joka suosii hyökkäävää peliä.

”Pidän myös PSG:n Thomas Tuchelista. Dortmundin Lucien Favre puolestaan pelaa tavalla, jota United-fanit odottavat joukkueelta.”

Vedonlyöntiyhtiö Betsson tarjoaa pelikohdetta, jossa voit veikata seuraavaa potkut saavaa valioliigamanageria. Todennäköisimpänä potkujen saajana pidetään Evertonin Marco Silvaa (2.10), Ole Gunnar Solskjaer (2.50) on listalla hyvänä kakkosena. Kaikki kertoimet näet TÄSTÄ.