Advertisement

Aston Villa antoi potkut Steve Brucelle

Aston Villa on irtisanonut managerinsa Steve Brucen. Seura tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan. Brucen lisäksi myös edustusjoukkueen valmentajistoon kuuluneet Colin Calderwood, Steve Agnew, Stephen Clemence ja Gary Walsh laitettiin ulos samalla ovenavauksella. Uuden managerin kartoitus on aloitettu välittömästi, mutta viikonloppun ottelussa Millwallia vastaan päävastuun kantaa reservien manageri Kevin MacDonald.

Villa lähti kauteen kovin panostuksin sekä isoin nousuodotuksin. 11 ensimmäisestä ottelusta kasaan on kertynyt kuitenkin vain 15 pistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukossa tällä hetkellä sijaan 12. Ero nousukarsintapaikoille on tällä hetkellä vain kaksi pistettä, mutta Bruce ehti jo menettää myös fanien luottamuksen.

Eilisessä Mestaruussarjan kotiottelussa Prestonia vastaan kannattajat alkoivat huutaa Brucea ulos, kun vieraat nousivat 2-0 -tappioasemasta johtoon. Ottelun absurdein tapahtuma oli se, kun katsomosta heitettiin Brucea kaalilla. Ottelu päättyi lopulta 3-3 ja Aston Villan Glenn Whelan epäonnistui rangaistuspotkussa lisäajalla.


“Haluaisimme ilmaista virallisesti kiitoksemme Stevelle ja hänen ryhmälleen heidän kovasta työstään sekä omistautumisestaan. Toivotamme heille onnea tulevaisuuteen”, Aston Villan tiedotteessa sanottiin. “Uuden managerin rekrytointiprosessi on alkanut. Sillä välin Kevin MacDonald, Aston Villan alle 23-vuotiaiden manageri, on vastuussa joukkueesta vierasottelussamme Millwallia vastaan lauantaina.”

Bruce aloitti Aston Villan managerina lokakuussa 2016. Viime vuonna hän johti joukkueensa neljännelle sijalle Mestaruussarjassa. Villa kuitenkin hävisi Fulhamille nousukarsintojen finaalissa. Suosikkeina Villan uudeksi manageriksi on mainittu mm. Thierry Henry, Sam Allardyce sekä Brentfordia tällä hetkellä valmentava Dean Smith.