Advertisement

Aston Villa haluaa Evertonin Yannick Bolasien riveihinsä

Mestaruussarjassa pelaava Aston Villa pyrkii saamaan Evertonin Yannick Bolasien vahvistamaan joukkuettaan loppukauden ajaksi. Valioliigaseurojen ja Mestaruussarjassa pelaavien seurojen siirtoikkuna sulkeutui yhdeksäs päivä elokuuta. Mestaruussarjajoukkueet voivat kuitenkin hankkia pelaajia lainalle vielä elokuun viimeiseen päivään saakka. Evertonissa vähälle peliajalle jäänyt Bolasie etsii aktiivisesti itselleen uutta seuraa peliminuuttien toivossa.

Bolasie oli sunnuntaina yhdessä Evertonin joukkuekaverinsa Mo Besicin kanssa Middlesbrough:ssa, jossa he käyvät Tony Pulisin kanssa neuvotteluita siirrosta Riverside Stadiumille. Aston Villa pyrkii kuitenkin iskemään Bolasien siirron väliin ja kaappaamaan hänet joukkueeseensa.

Tiistaina 29-vuotias Bolasie matkusti Aston Villan harjoituskeskukseen ja nyt pelaajalla on kaksi vaihtoehtoa uudeksi seurakseen. Molemmat seurat ovat Sky Sportsin tietojen mukaan tehneet Evertonille tarjouksen pelaajasta.


Bolasie siirtyi Evertoniin vuonna 2016 Crystal Palacesta, jossa hän oli parhaimmillaan loistava. Evertonissa pelaaja ei ole missään vaiheessa päässyt samanlaiseen vireeseen. Hän on esiintynyt Evertonin paidassa vain 32 kertaa, mutta pelaaja kärsi vakavasta loukkaantumisesta loukattuaan polven nivelsiteensä. Loukkaantuminen piti laiturin pois pelikentiltä yli vuoden verran.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom