Advertisement
" "

Aston Villa hankki lainasankarin pysyvästi itselleen

Aston Villa on hankkinut laitahyökkääjä Anwar El Ghazin Lillestä. 24-vuotias El Ghazi pelasi kuluneen kauden lainalla Aston Villassa ja muistettavasti teki ensimmäisen Villan kahdesta maalista voitokkaassa nousukarsintafinaalissa Derby Countya vastaan. El Ghazi ja Aston Villa ovat allekirjoittaneet neljän vuoden mittaisen sopimuksen, joka jatkuu kesään 2023 asti. Siirtosummaa Aston Villa ei julkistanut.

“Anwar osoitti kaikille Wembleyllä, kuinka hyvä pelaaja hän voi olla Aston Villalle”, manageri Dean Smith totesi seuran verkkosivuilla. “Hän on valmis ottamaan askeleen ylös Valioliigaan ja hän on nuori pelaaja jolla on kamalan paljon potentiaalia.”

El Ghazi pelasi muutenkin varsin hyvän kauden Smithin alaisuudessa, ja oli etenkin loppukaudesta hyvin suuressa roolissa. Runkosarjan aikana El Ghazi teki viisi maalia ja syötti kuusi.

“On nyt minun ja valmennustiimini sekä Anwarin itsensä tehtävä auttaa häntä saavuttamaan se potentiaali, mikä hänessä kiistatta on”, Smith jatkoi. “Hän tulee olemaan loistava lisäys ryhmäämme ensi kaudella.”

Ajaxissa ammattilaisuransa vuonna 2014 aloittanut El Ghazi oli vielä muutama vuosi sitten yksi Euroopan kuumemmista lupauksista. Hän pääsi parikymppisenä pelaamaan kaksi maaottelua Hollannin maajoukkueessakin. Lillessä mies on ajautunut hieman sivuraiteille, mutta Aston Villan paidassa Valioliigassa hänellä on taas mahdollisuus nostaa itsensä parrasvaloihin.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!