Aston Villa kaatoi Derbyn ja nousee Valioliigaan!

Aston Villa pelaa Valioliigassa kaudella 2019-20. Villan valioliiganousu ratkesi maanantaina Wembleyllä, jossa birminghamilaisseura kukisti Derbyn maalein 2-1.

Alkutahdit ottelulle löi Villan laitahyökkääjä Anwar El Ghazi, joka puski joukkueensa johtoon vain minuutti ennen taukovihellystä.

Villan toinen osuma, joka jäi samalla myös ottelun voittomaaliksi, nähtiin 59. minuutilla. Derby-vahti Kelle Roos haparoi maalillaan ja Villa-puolustaja John McGeen pääsi kuin varkain puskemaan pallon maaliin.

Derby nousi peliin mukaan vielä kymmenen minuuttia ennen loppua vaihtopelaaja Martyn Waghornin osumalla, mutta tasoitusmaali jäi haaveeksi lopun kovasta painostuksesta huolimatta.

Aston Villa pelasi viimeksi Valioliigassa kaudella 2015-16. Perinteikkäälle brittiseuralle nousu on myös taloudellisesti merkittävä, sillä se on arvioitu peräti 170 miljoonan punnan eli noin 192 miljoonan euron arvoiseksi.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!