Advertisement

Aston Villalle huonoja uutisia – McGinn mahdollisesti poissa kuukausia

Kuva: TT, Andrew Boyers

Aston Villan eilinen ottelu Southamptonia vastaan ei sujunut täysin suunnitelmien mukaan. 1-3 tappio elintärkeässä ottelussa putoamiskamppailun kannalta Sotonia vastaan tiesi sitä, että Aston Villa tippui ensimmäiselle putoajan paikalle.

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa päänvaiva Villa-manageri Dean Smithille, sillä John McGinn jouduttiin vaihtamaan pois kentältä nilkkavamman seurauksena. McGinn yritti taklata Cedric Soaresia, mutta hänen epäonnekseen hänen kenkänsä tarttui nurmeen ja taittoi nilkan.


McGinn passitettiin lauantai-iltana sairaalaan kuvauksiin, jossa skottikeskikentän nilkan todettiin murtuneen. Lähteiden mukaan hän saattaa olla poissa Villan miehistöstä 2-3 kuukauden ajan. Loukkaantuminen oli iso takaisku Aston Villalle, McGinnin ollessa avainpelaajia Villan kokoonpanossa.

McGinn on esiintynyt kuluvalla kaudella erinomaisesti Valioliigassa ja Skotlannin maajoukkueessa, jonka johdosta esimerkiksi Manchester United on osoittanut kiinnostustaan skotin palveluksista tulevaisuudessa.

McGinn on tehnyt Valioliigassa kolme maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. EM-karsinnoissa vastaavat teholukemat olivat 7+2, yhteensä kahdeksassa ottelussa.