Advertisement

Atletico Madrid etsii korvaajaa pelikieltoa kärsivälle Trippierille – Arsenal -laitapakki kiikarissa

Atletico Madrid on tekemässä tarjouksen Ainsley Maitland-Nilesista tammikuun siirtoikkunan aikana Sky Sportsin mukaan. Espanjalaisseura on tarkkaillut Arsenalin monipuolisen laitapuolustajan kehitystä viimeisen 12 kuukauden aikana.

Kieran Trippier asetettiin kymmenen viikon pelikieltoon vedonlyöntisäännöstön rikkomisesta ja näin ollen hän tulee missaamaan noin 13 ottelua Atleticon riveissä. Madridilaisseura etsii siis potentiaalista korvaajaa Tottenhamin entiselle laitapakille seuran taistellessa sarjamestaruudesta hyvin alkaneen kauden jälkeen. Atletico lähti joulutauolle harvinaisesti sarjan piikkipaikalta kahden rästiottelun kera ja toivoo vahvistavansa puolustustaan tammikuun aikana.

Maitland-Niles on ollut yksi Arsenalin valonpilkahduksia heikosti alkaneen kauden aikana. Arsenal lähtee Boxing Dayn kierrokselle 15. sijalta vain neljän pistettä putoamisviivan yläpuolelta.

Wolves yritti kesällä hankkia Maitland-Nilesin 20 miljoonan punnan siirtosummalla, mutta siirto kariutui. Transfermarktin mukaan 23-vuotiaan laitapakin arvoksi on määritelty 18 miljoonaa euroa.

Nuorukainen nostettiin myös syyskuussa ensimmäistä kertaa Gareth Soutgaten toimesta Englannin maajoukkueen mukaan. Siirto Atleticoon voisi nostaa pelaajan osakkeita ajatellen tulevan kesän EM-kisavalintoja. Maitland-Nilesin sopimus Arsenalin kanssa ulottuu kesään 2023, mutta laitapuolustaja ei ole Arsenalin huipputienaajien joukossa, joka helpottaa huomattavasti Atleticon mahdollisia siirtoaikeita.