Atletico Madrid Super Cupin voittoon

Real Madrid ja Atletico Madrid kohtasivat Super Cupin loppuottelussa Tallinnan A le Coq -areenalla. Real Madrid osallistui otteluun Mestarien liigan hallitsevana mestarina ja Atletico Madrid puolestaan Eurooppa-liigan hallitsevana mestarina. Ottelu oli samalla uuden Real Madrid managerin Julen Lopetequin ensimmäinen kilpailullinen ottelu seuran peräsimessä.

Ottelu lähti käyntiin Atletico Madridin kannalta erinomaisesti. Diego Costa voitti ensimmäisellä minuutilla pääpallon, jonka jälkeen hän pääsi murtautumaan Real Madridin rangaistusalueelle. Costa iski pallon voimalla etuyläkulmasta ohi Kaylor Navasin.

Karim Benzema pääsi puskemaan Gareth Balen keskityspallon ohi Jan Oblakin ja tasoitti ottelun 27. minuutin kohdalla. Näissä numeroissa mentiin ottelun puoliajalle.

Toisella puoliajalla Sergio Ramos vei Realin johtoon rangaistuspotkusta 63. minuutilla. Tilannetta edelsi Juanfranin pelaaminen palloa kädellään. Diego Costa tasoitti ottelun 79. minuutin kohdalta aivan maalin edestä ja nämä jäivät varsinaisen peliajan loppunumeroiksi.

Edessä oli jatko-ottelu, jossa Atletico Madrid meni menojaan. 98. minuutin kohdalla Saul Niguez vei joukkueensa 2-3 johtoon ja Koke viimeisteli loppunumeroiksi 2-4, kun ottelua oli pelattu 104. minuuttia. Atletico Madrid pääsi juhlimaan Super Cupin voittoa täysin ansaitusti.

Joukkuetta valmensi ottelussa seuran apulaismanageri German Burgos. Diego Simeone joutui seuraamaan ottelua katsomosta. Simeone sai toimitsijakieltoa viime kaudella Arsenalia vastaan pelatussa Eurooppa-liigan välierässä. Atletico Madrid on ollut Simeonen toimitsijakiellon aikana jokaisessa ottelussa voitokas Burgosin alaisuudessa. Mukaan lukien Eurooppa-liigan finaalissa Marseillea vastaan viime toukokuussa.