Advertisement
" "

Atleticon toimitusjohtaja sanoo Griezmannin siirtyvän Barcelonaan

Antoine Griezmannin tulevaisuus on ollut vahvan spekulaation kohteena pitkin kevättä. Mies on uusien haasteiden perässä ja toisaalta Atletico Madridissa alkaa olla katto vastassa sen suhteen, mitä hän siellä vielä voi saavuttaa.

Griezmannin sopimuksessa oleva 125 miljoonan euron summa, jolla Atletico on pakotettu myymään, on kuitenkin useimmille seuroille liian korkea maksettavaksi. Ei kuitenkaan Barcelonalle, johon Griezmannia on kaikkein kiivaimmin yhdistetty. Mies on itsekin sanonut suoraan haluavansa pelata Barcelonassa.

Nyt siirtohuhut Barcelonaan ovat ottamassa aivan uusia kierroksia. Atletico Madridin toimitusjohtaja Gil Marin on paljastanut radiokanava Sportin haastattelussa, että hänelle on ollut jo pitkään selvää Griezmannin pelaavan ensi kaudella Barcelonassa.

“Minulle on hyvin selkeää, missä hän tulee pelaamaan”, Marin totesi. “Se on tiedetty jo maaliskuusta lähtien, hän tulee pelaamaan Barcelonassa.”

28-vuotiaalla Griezmannilla ei ollut aivan yhtä tehokas kausi kuin muutama edellinen. Hän onnistui kuitenkin La Ligassa maalinteossa 15 kertaa. Mestarien liigassa syntyi kahdeksassa ottelussa neljä täysosumaa. Miehen kuluneen vuoden kohokohta on kuitenkin luonnollisesti maailmanmestaruus Ranskan paidassa viime kesän Venäjän MM-kisoissa.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!