Advertisement
" "

Atleticon ykkösvahti korvaa David de Gean Manchester Unitedissa?

Atletico Madridin maalivahti Jan Oblak haluaa lähteä tänä kesänä madridilaisseurasta rikkoutuneiden lupausten takia.

Oblak allekirjoitti huhtikuussa Atleticon kanssa jatkosopimuksen vuoteen 2023 saakka, mutta slovenialaisvahti tuntee olonsa petetyksi, sillä seura oli luvannut vahvistaa miehistöään La Ligan ja Mestarien liigan voittamiseksi.

Toisin kuitenkin kävi, sillä Oblakin jatkosopimuksen jälkeen Antoine Griezmann, Lucas Hernandez, Diego Godin sekä Juanfran ovat ilmoittaneet lähtevänsä madridilaisseurasta. Lisäksi keskikenttäpelaaja Rodri on vahvasti yhdistetty huhuissa Manchester Cityn riveihin.

“Allekirjoitin uuden sopimuksen, mutta se ei muuta mitään”, Oblak kertoi Ekipalle.

“Pysyn Atleticossa niin kauan kuin heidän tavoitteensa vastaavat minun tavotteitani.

Oblak on yhdistetty siirtohuhuissa Manchester Unitediin sekä PSG:hen, joka etsii korvaajaa seurasta lähteneelle Gianluigi Buffonille.

ESPN FC:n lähteiden mukaan United on kuitenkin lähempänä Oblakin hankintaa, vaikka seura ei pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa.

Oblakin siirto manchesterilaisseuraan tapahtuu kuitenkin vain siinä tapauksessa, mikäli Unitedin nykyinen ykkösvahti David de Gea siirtyy kesällä muihin maisemiin.

De Gean sopimus Unitedin kanssa päättyy kesällä 2020, eikä uutta sopimusta ole syntymässä, sillä manchesterilaisseura ei ole valmis maksamaan espanjalaisvahdin pyytämää mahtipontista, lähes 400 000 punnan viikkopalkkaa.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!