Advertisement

Aubameyang valmiina haastamaan Liverpoolin – ”Annamme kaikkemme haastaaksemme isot seurat”

Kuva: TT, Yui Mok

 

Pierre-Emerick Aubameyang kertoo Arsenalin olevan valmiina haastamaan kaikki isot seurat, kun viikonloppuna pelattavassa huippuottelussa vastaan asettuu Liverpool.

Gabonilaishyökkääjä on iskenyt molemmat Arsenalin voittomaalit kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Newcastlea vastaan ’Auba’ iski ottelun ainoan osuman, kun taas Burnelytä vastaan hyökkääjä upotti ratkaisevan 2-1 maalin.

Arsenal on Liverpoolin lisäksi ainoa joukkue, joka tähän mennessä on voittanut molemmat avausottelunsa, joka tekee joukkueiden Anfield kohtaamisesta entistäkin maukkaamman. Aubameyang on intoa ja itseluottamusta täynnä, ja vannoo joukkueensa kamppailevan kärkisijoista alkaneella kaudella.

”Kuten aiemmin mainitsin, meillä on nyt uusia hyviä värväyksiä, jotka tulevat auttamaan meitä”, hän kertoi Canal+ ja Metrolle.

”Viime kaudella olimme todella lähellä Mestarien liiga -paikkaa. Mitä ikinä tapahtuukin, se on nyt kaikkein tärkein asia, tärkein tavoite meille. Päästä takaisin Mestarien liigaan.”

”Haluamme taistella myös Valioliigan mestaruudesta, tiedämme hyvin että vahvimmat joukkueet ovat valmiita, mutta niin olemme mekin, ja aiomme antaa kaikkemme haastaaksemme heidät.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=KQUV0N-nHYA

 

Arsenalin hyökkäyskaksikko Alexandre Lacazette ja Aubameyang ovat tehneet tuloksellista yhteistyötä, mutta ranskalaishyökkääjä väittää, ettei parasta Lacazettea olla vielä nähty.

”Valioliiga on nähnyt Lacazetten, mutta ei vielä parasta Lacazetteä. Minun on tehtävä enemmän maaleja, sen tiedän.”, Lacazette kommentoi.

”Tiedän pystyväni parempaan. Jatkan työntekoa.”