Advertisement
" "

Avausvoiton ottaneella Arsenalilla vierasmatka Walesiin Cardiffin vieraaksi

Cardiff City pääsee isännöimään Arsenalia Valioliigaottelussa. Kyseessä on kotijoukkueen kauden ensimmäinen top-kuusi joukkuetta vastaan pelattava ottelu. Cardiff nousi sarjaan takaisin täksi kaudeksi pudottuaan sieltä vuonna 2014. Tuolloinkin seura oli juuri noussut Valioliigaan ensimmäistä kertaa historiansa aikana.

Cardiff on kolmesta ensimmäisestä ottelustaan pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt vain kerran. Maalinteko on ollut vaikeaa, sillä se ei ole onnistunut maalinteossa vielä kertaakaan. Puolustus on toisaalta toiminut hyvin, sillä päästettyjä maalejakin on vain kaksi. Molemmat tulivat avauskierroksen 2-0 vierastappiossa Bournemouthille.

“Seuraavat pari viikkoa tulevat olemaan vaikeita meille, mutta meillä on hyvä ryhmä ja loistavat kannattajat. Meidän on vain nautittava tästä”, Cardiffin manageri Neil Warnock kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Minun on keksittävä resepti, jolla kannattajat saavat jotain hurraamisen aihetta ottelun aikana.”

Arsenalilla oli todella haastava kauden alku. Se kohtasi ensin Manchester Cityn ja toisella kierroksella Chelsean. Näistä otteluista se hävisi molemmat, mutta etenkin Chelseaa vastaan peli oli parhaimmillaan jo hyvällä mallilla. Viime kierroksella tuli 3-1 voitto West Hamista ja näin Arsenal sai pistetilin avattua tälle kaudelle. Arsenal sai mielenkiintoisen alkulohkon Eurooppa-liigassa ja edessä tulee olemaan paljon raskaita matkapelejä.

“Kun pelaat kaksi ottelua viikossa, sinulla on hieman enemmän aikaa valmistautua otteluun ja valmistaa pelaajat fyysisesti”, Unai Emery kertoi.

“Kun pelaat kolme ottelua viikossa, se on vaikeaa. On vähemmän aikaa valmistautua otteluihin ja tehdä töitä fyysisesti, mutta me pidämme siitä. Me haluamme pelata kolme ottelua viikossa Valioliigan ja eri cup-kilpailuiden otteluiden myötä.”

Cardiff joutuu otteluun ilman Islannin maajoukkuekapteenia Aron Gunnarssonia. Newcastlea vastaan pelatussa ottelussa loukkaantunut Junior Hoilett joutuu kuntotestiin ennen ottelua ottelukunnon selvittämiseksi.

Arsenalin puolelta Sead KolasinacAinsley Maitland-Niles, Carl Jenkinson sekä Laurent Koscielny ovat sivussa ottelusta.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom