Azpilicueta pettynyt tasapeliin – pelaajan mielestä FA Cupin voittokaan ei pelastaisi kautta

Chelsea kohtasi kotikentällään West Hamin Valioliigassa eilen. Kotijoukkueen pettymykseksi joukkueet pelasivat 1-1 tasapelin. Chelsea meni ottelussa johtoon Cesar Azpilicuetan ensimmäisen puoliajan maalilla. Javier Hernandez toi vierailijat tasoihin toisella jaksolla. Azpilicueta oli ottelun jälkeen pettynyt. Pelaajan mukaan myöskään mahdollinen FA Cupin voitto ei enää pelastaisi kautta täysin.

”FA Cup on massiivinen palkinto, joka sisältää paljon historiaa. Se ei kuitenkaan riitä meille”, espanjalainen kertoi BBC Match of the Day:ssa.

”Yritämme voittaa sen, mutta se ei pelasta kauttamme.”

Tasapelin myötä Chelsean mahdollisuudet neljän joukkoon sijoittumisesta vaikuttaa entistäkin epätodennäköiseltä. Ero neljäntenä majailevaan Tottenhamiin on jo kymmenen pistettä. Otteluita on jäljellä enää kuusi.

”Tasapeliin jääminen kotiottelussa toista lontoolaista joukkuetta vastaan on todella turhauttavaa meille ja kannattajille. Me emme ole tyytyväisiä.”

”Se mikä ratkaisee on tulos ottelun lopussa ja olen todella turhautunut tänään. Meidän pitäisi voittaa nämä ottelut.”

”Kontrolloimme ottelua hyvin ja loimme riittävästi maalintekopaikkoja. Meillä oli vaikeuksia ottelun lopussa ja he olivat lähellä tehdä voittomaalin. Tästä tulee vaikeampaa ottelu ottelulta.”