Advertisement

Babel haluaa jatkaa Valioliigassa – tavoitteena EM-kisat

Fulhamin putoaminen Valioliigasta kauden päätteeksi on jo varmistunut. Monet Fulhamin pelaajista ovat kuitenkin sellaisia, että heille riittää varmasti kiinnostusta Valioliigan puolelta ensi kesän siirtomarkkinoilla.

Siinä missä joukkueet joutuvat kaivamaan kuvettaan saadakseen Aleksandar Mitrovicin, Tom Cairneyn ja Ryan Sessegnonin kaltaisia pelaajia, Ryan Babelin tilanne on hieman erilainen. Hollantilaishyökkääjän sopimus Fulhamin kanssa päättyy kesällä, joten hän on vapaa valitsemaan saamistaan sopimustarjouksista.

32-vuotias Babel itse haluaisi jatkaa mahdollisuuden mukaan Valioliigassa. Hän uskoo pääsevänsä Hollannin joukkueeseen mikäli se selviytyy vuoden päästä pelattaviin EM-kisoihin. Se vaatii kuitenkin pelaamista korkealla tasolla.


“Agenttini on saanut joitain puheluita. Olen siinä vaiheessa uraani että minun on tehtävä oikea päätös”, Babel totesi HITC:n mukaan. “Jos olen tarpeeksi onnekas, voin pelata EM-kisoissa jos selviydymme sinne. Joten minulla on monia asioita punnittavana ennen kuin teen päätökseni. Uskon, että minulla on yhä kaksi tai kolme vuotta edessäni ja tietenkin jos saisin mahdollisuuden jatkaa Valioliigassa, se olisi loistavaa.”

Babel on ollut varsin hyvä Fulhamiin siirtymisensä jälkeen. 13 Valioliigan ottelussa hän on onnistunut tekemään neljä maalia ja syöttämään toiset neljä.

Hänen unelmansa pelata ensi kesän EM-kisoissakaan ei ole mitään haihattelua. Hän palasi maajoukkueeseen syksyllä 2017 oltuaan sitä ennen sivussa kuvioista lähes kuusi vuotta. Sen jälkeen Babel on pelannut 14:ssä Hollannin 16:sta maaottelusta ja hän tuntuu olevan valmentaja Ronald Koemanin luottomiehiä.