Advertisement

Bale ajautunut vaikeaan tilanteeseen Real Madridissa – Ex-seurakaveri: ”Sopisi paremmin Man Unitediin tai Tottenhamiin”

Real Madridia ja Tottenhamia urallaan edustaneen keskikenttäpelaaja Rafael van der Vaartin mielestä Gareth Bale sopisi paremmin Manchester Unitediin tai Tottenhamiin kuin Real Madridiin.

Bale siirtyi madridilaisjoukkueeseen kesällä 2013 100 miljoonan euron siirtosummalla, mutta walesilainen ei ole täysin lunastanut häneen kohdistettuja odotuksia, ja etenkin viime aikoina on ollut hyvin vaikeaa.

Cadena Serin haastattelussa Van der Vaartilta kysyttiin muun muassa sitä, pitäiskö Balen lähteä madridilaisjoukkueesta.

”Ehkä mutta luulen, että hän [Bale] haluaa jäädä Real Madridiin ja pelata enemmän, entinen Hollannin maajoukkuepelaaja kertoi.

”Mutta uskon, että Manchester Unitedin kaltainen joukkue tai paluu Tottenhamiin olisi hänelle parempi, koska Englannissa olevat ihmiset ovat erilaisia ​​kuin Espanjassa.”

Espanjalaismediat väittivät joulukuussa, että Madridin pelaajat olivat pyytäneet seurapresidentti Florentino Perezia myymään Bale tammikuun siirtoikkunan aikana.

”Olen hieman yllättynyt, Van der Vaart sanoi Balen erikoisesta tilanteesta seurassa.

”Mielestäni se ei ole reilua, koska hän on erittäin hyvä pelaaja.”

Van der Vaart, joka pelasi kaksi vuotta Madridissa ennen siirtymistään Spursiin, kertoo Balen joutuneen suuren paineen alle Madridissa Cristiano Ronaldon siirryttyä Juventukseen kesällä.

”Real Madrid maksoi hänestä paljon rahaa, 100 miljoonaa euroa, mutta hän ei ole [Lionel] Messi tai Cristiano.

”Hän on hyvä, mutta myös Tottenhamissa hänellä oli hyviä ja huonoja pelejä.

”Cristiano ja Messi pelaavat melkein aina hyvin. Häneltä [Bale] puuttuu tasaisuus. Mutta kun Real Madrid maksaa paljon rahaa sinusta ja pelaat, sinun täytyy aina pelata hyvin, ja mielestäni tämä on hänen ongelmansa. Real Madridissa pelaamisen paine on erilainen kuin Tottenhamissa pelaaminen, ja se on myös hänelle ongelma.”