Advertisement

Balen agentti tyrmää Tottenham-huhut – “Hän haluaa pelata loppu-uransa Real Madridissa”

Zinedine Zidanen paluu Real Madridin manageriksi on kiihdyttänyt keskusteluja Gareth Balen tulevaisuudesta joukkueessa. Bale on aiemmin myöntänyt, että hänellä oli hankala suhde ranskalaismanagerin kanssa. Kun otteet kentälläkään eivät tällä kaudella ole olleet mitään priimaa, on Bale oiva kohde siirtohuhuille.

Yhdessä mielenkiintoisessa huhussa Bale siirtyisi takaisin Tottenhamiin osittaisessa vaihtokaupassa, jossa Spursin pelintekijä Christian Eriksen menisi Real Madridiin. Siirrossa Real Madrid maksaisi myös tuntuvan välirahan. Balen agentti Jonathan Barnett kuitenkin tyrmää huhun järjettömänä.

“Hiljattain journalisti kirjoitti, että Real Madrid aikoisi tarjota Balen ja 50 miljoonaa puntaa Eriksenistä, mikä on täyttä roskaa koska yhä tänäänkin Garethin arvo on paljon tuota korkeampi”, Barnett totesi London Evening Standardin mukaan. “He keksivät tarinoita päästään ja se ärsyttää minua.”

Barnettin mukaan Bale haluaisi viettää loppu-uransa Real Madridissa, vaikka se tarkoittaakin jälleen Zidanen kanssa työskentelemistä.

“Hän haluaa pelata loppu-uransa Real Madridissa mutta jos se ei onnistu, sitten asiasta voidaan keskustella taas”, Barnett jatkoi. “Hän aikoo jutella herra Zidanen kanssa, jatkaa siitä ja sitten katsotaan mikä tilanne on kauden lopussa.”

Agentti totesi myös, että Zidanen ja Balen välirikko johtui siitä, kuinka Zidane peluutti walesilaista.

“Gareth halusi pelata yhdellä tavalla ja Zidane halusi hänen pelaavan toisella. Se oli syynä ja ajan myötä se kävi pahemmaksi”, Barnett paljasti. “Jos Garethin antaa pelata niin kuin hän haluaa, monta peliä putkeen eikä sieltä täältä, hän voi olla ihan Cristiano Ronaldon tasolla. Hänellä yhä on valtavasti taitoa.”