Advertisement

Balen lainasiirto Tottenhamiin varmistui – Zidane kertoo rehellisen mielipiteensä Balen lähdöstä

Gareth Balen lainasiirto Tottenhamiin varmistui äskettäin. Bale palaa ”takaisin kotiin” vuoden lainasiirrolla ja The Independentin mukaan Spurs maksaa Real Madrid -tähden palkasta noin 40 prosentin osuuden. Balen polvesta paljastui kuitenkin lääkärintarkastuksessa pientä vaivaa, jonka takia walesilainen ei pääse heti tositoimiin Spurs-paidassa.

Balen siirron lisäksi myös Sergio Reguilonin siirto Pohjois-Lontooseen vahvistettiin lauantain aikana. Espanjalaislaitapuolustaja siirtyy Spursiin 27 miljoonan punnan siirtosummalla ja viiden vuoden sopimuksella.

Balen ex-pomo Zinedine Zidane kommentoi pelaajan siirtokuvioita Real Madridin avausottelun alla. Kommentit paljastavat kylmäävän suhteen ranskalaiskoutsin ja Balen välillä, mutta Zidane kertoo kuitenkin arvostavansa Balea pelaajana.

”Asia ei ole täysin yksiselitteinen, mutta minua ei oikeasti kiinnosta. Se on haastava asia. Balen tapauksessa on aina ollut kaksi vastakkaista puolta. Mutta minulla ei ole ollut ikinä ongelmaa Garethin kanssa.”

”Asioita tapahtuu aina. Nyt hän on tekemässä muutosta ja kaikki mitä voimme tehdä, on toivottaa hänelle kaikkea hyvää… Näitä asioita tapahtuu jalkapallossa, mutta olen aina sanonut, että hän on mahtava pelaaja.”

Zidane paljasti myöskin, ettei ollut puhunut pelaajan kanssa mitään, ennen hänen siirtoaan Lontooseen.

”En puhunut hänen kanssaan. Mutta tiedän mitä hän on tehnyt tälle seuralle. Hän on aina todistanut laatunsa ja saavuttanut seuran kanssa asioita, mitä moni ei ole saavuttanut.”

Tottenham jatkaa Valioliigakauttaan huomenna vierasottelulla Southamptonia vastaan. Ottelu alkaa 14.00 Suomen aikaa.