Advertisement

Ballamy uskoo West Hamilla olevan haasteita pitää Arnautovic seurassa

Manchester Cityn ja Walesin entinen hyökkääjä Craig Bellamy uskoo West Hamilla olevan vaikeuksia pitää joukkueen tähtipelaaja Marko Arnautovic seurassa. Kauden alku on Hammersilta ollut täydellinen katastrofi. Joukkue on hävinnyt kaikki neljä ensimmäistä otteluaan, vaikka seurassa panostettiin kesän aikana paljon uusiin pelaajiin ja uuteen manageriin. Manuel Pellegrini ei ole vielä saanut joukkuetta pelaamaan toivomallaan tavalla. Bellamyn mukaan Arnautovic saattaa harkita lähtöä seurasta jo tammikuussa, jos joukkueen tilanne ei parane nopeasti.

“Olen aina ollut tietoinen hänen kyvyistään, mutta jos hänellä on hyvä ottelu, niin sitä usein seuraa kolme tai neljä vaisumpaa ottelua”, Bellamy kertoi The Depate -ohjelmassa.

“Kun hän pelasi laidalla saaden palloa enemmän, hän oli nerokas. Sitten toisinaan hän näytti siltä, ettei häntä kiinnosta juurikaan.”

“Kunnia David Moyesille, joka laittoi hänet kärkeen. Nyt hän osallistuu otteluun jatkuvasti. Olen ollut vaikuttunut hänestä kärjessä. Hän on minusta se pelaaja West Hamissa, jolta löytyy nopeutta ja joka on vastustajalle vaarallinen.”

“Hän on myös haihtuva pelaaja. Jos asiat eivät mene hänen suunnittelemallaan tavalla tammikuussa, West Ham on ongelmissa. Hän on juuri se pelaaja, josta muut ovat kiinnostuneita.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom