Advertisement

Barcelona-legenda ei usko Salahin tai Manen voittavan Kultaista palloa – “Afrikkalaispelaajia ei kunnioiteta tarpeeksi”

Kuva: TT, Darren Staples

Barcelona-legenda Samuel Eto’o ei usko, että Liverpoolin tähtikaksikko Sadio Mane tai Mohamed Salah voisi voittaa Kultaista palloa tänä vuonna.

Neljä kertaa Afrikan vuoden pelaajaksi valitun Eto’on mielestä afrikkalaispelaajille ei anneta maailmanlaajuisesti tarpeeksi kunnioitusta heidän saavutuksistaan huolimatta.


“Meitä [afrikkalaisia] ei kunnioiteta tarpeeksi. Se on tosiasia. Toivon, että olen väärässä, mutta Salah tai Mane ei tule voittamaan seuraavaa Kultaista palloa”, Eto’o kertoi RFI:lle.

“Sille ei ole mitään selitystä, että Salah, Mane tai [Pierre-Emerick] Aubameyang, Valioliigan viime kauden kolme parasta maalintekijää, eivät välttämättä kuulu edes viiden parhaan joukkoon.

Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat molemmat erittäin vahvoja, mutta kuka voitti tällä kaudella Mestarien liigan? Sen voitti Salah ja Mane.”

Kultaisen pallon suurimpana voittajasuosikkina pidetään Liverpoolin hollantilaispuolustaja Virgil van Dijkia, joka pelasi fantastisen viime kauden niin seura- kuin maajoukkuepaidassa.