Advertisement

Barcelona tarjoamassa huimat 120 miljoonaa Coutinhosta

Kesän siirtoikkunan jymyuutinen nähtiin, kun Neymarin jättisiirto FC Barcelonasta Paris-Saint Germainiin toteutui kaupassa, jossa PSG joutui kaivamaan kuvetta aina 198 miljoonan punnan verran. Katalonialaisjoukkue onkin nyt vahvistamassa rivejään, ja lähentelee viimeisten tietojen mukaan jo pitkään haviteltua Philippe Coutinhoa.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on päättäväisesti ilmoittanut läpi kesän Coutinhon jäävän seuraan, mutta Daily Starin tietojen mukainen 120 miljoonan punnan tarjous saattaa muuttaa Liverpoolin mieltä. Coutinhon siirrosta ollaan keskusteltu läpi siirtoikkunan, ja huhuiltu hintalappu vaihtelee suuresti riippuen lähteestä, kun esimerkiksi vertaa viimeisintä 120 miljoonan punnan tarjousta The Sunin ehdottamaan 90 miljoonan tarjoukseen.

Coutinho oli Liverpoolin viimekauden ehdottomia ykkösmiehiä Sadio Manén sekä Adam Lallanan ohella, ja myöhäinen siirto espanjalaisjättiin jättäisi mahdottoman suuren reiän punapaitojen keskikentälle. Liverpoolin hyökkäyskolmannen luovuus loppui jo viimekaudella usein kesken, ja vaikka Coutinhon siirtosumma lähenisi väitettyä 120 miljoonaa puntaa, ei tämän hetken markkinoilla löydy montakaan korvaavaa vaihtoehtoa.

Liverpoolin Valioliiga-kausi vihelletään käyntiin lauantaina 12.8, Watfordin vieraana klo 14:30.