Advertisement

Barcelona tehnyt kolmannen tarjouksen Willianista – Hazard matkalla Real Madridiin 190 miljoonalla eurolla

Chelsea on lähellä kahden keskikenttäpelaajan poistumista seuran vahvuudesta. Barcelona on tehnyt Willianista kolmannen tarjouksen, joka ylittäisi 55 miljoonaa puntaa. Chelsea ei ole toistaiseksi vielä hyväksynyt tarjousta. Edellisen 53 miljoonan punnan tarjouksen he hylkäsivät viime viikolla. Willianin ja seuran edellisen managerin Antonio Conten sukset menivät loppukaudesta ristiin, mutta uuden managerin saapuminen ei ole saanut Willianin mieltä lähdöstä muuttumaan.

Willian on tehnyt 236 pelaamassaan ottelussa 44 maalia lontoolaisseuralle. Brasilialainen saapui Stamford Bridgelle vuonna 2013 venäläisseura Anzhi Makhachkalasta.

Toinen merkittävä lähtijä vaikuttaisi tällä hetkellä olevan seuran ykköstähti Eden Hazard. Belgialainen olisi puolestaan siirtymässä Real Madridiin peräti 190 miljoonan euron siirtosummalla. Ranskalaisen lehden Le10Sportin mukaan seurat olisivat päässeet jo sopuun Hazardin siirtosummasta.

Mikäli kaksikko lähtee seurasta, on pelillinen menetys seuralle erittäin kova. Sen sijaan kaksikosta saatava siirtokorvaus on sellainen, joka antaa hyvän pohjan uudelle managerille Maurizio Sarrille rakentaa joukkuetta näköisekseen. Sarrin on kerrottu olevan muun muassa kiinnostunut Juventuksessa pelaavasta entisestä valmennettavastaan Gonzalo Higuainista. 

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom