Advertisement

Barcelonalla tulee kiire – Manchester City kaappaamassa Lionel Messin ilmaiseksi

Valioliigajätti Manchester City saattaa kaapata Lionel Messin ilmaiseksi Barcelonasta kuluvan kauden jälkeen.

33-vuotiaan Messin nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, joten City saa tammikuun siirtoikkunan auetessa vapaasti neuvotella esisopimuksen tekemisestä argentiinalaistähden kanssa.

Barcelonalla on toki vielä kaksi kuukautta aikaa solmia Messin kanssa uusi jatkosopimus estääkseen tämän, mutta seuran hallituksen eroamisen myötä palikat ovat enemmän tai vähemmän sekaisin. Katalonialaisseuran on määrä nimetä uusi hallitus vasta vuodenvaihteen tienoilla, jonka jälkeen Messin tulevaisuudesta on tarkoitus alkaa neuvotella – kiirettä siis pitää.

Messin halukkuus jatkaa Barcelonassa on myös suuri mysteeri, sillä jo kesällä hän oli valmis pakkaamaan tavaransa siirtyäkseen Manchester Cityyn.

– Ajattelin ja olin varma siitä, että minulla oli vapaus lähteä. Seurapresidentti sanoi aina, että voisin kauden lopussa päättää, pysynkö seurassa vai en, Messi sanoi viime kauden jälkeen.

– Nyt he pitävät kiinni siitä, etten sanonut sitä ennen 10. kesäkuuta, vaikka meillä oli tuolloin vielä kausi kesken tämän kauhean koronaviruksen vuoksi, joka muutti koko kauden.

– Ja tämä on syy, miksi jatkan seurassa. Nyt aion jatkaa seurassa, koska presidentti kertoi minulle, että ainoa tapa lähteä oli maksaa 700 miljoonan euron ulosostohinta ja että tämä on mahdotonta.