Advertisement

Barcelonan entinen superlupaus palaamassa Watfordin kokoonpanoon

Watfordin manageri Javi Gracia on vahvistanut, että joukkueen laitahyökkääjä Gerard Deulofeu on valmis pelaamaan kauden ensimmäisen pelinsä lauantaina, kun Watford isännöi Valioliigassa Bournemouthia.

Evertonia ja Barcelonaa aiemmin urallaan edustanut espanjalainen on ollut alkukauden sivussa jalka- ja lonkkavamman vuoksi, mutta palasi täysipainoiseen harjoitteluun viime viikolla.

Gracia uskoo, että Deulofeu voi nyt tarjota hänelle suuremmat mahdollisuudet hyökkäyspäähän hänen monipuolisuutensa vuoksi.

“Hän voi pelata eri paikoissa. Jos pidämme saman muodostelman, hän voi pelata molemmissa laidoissa ja hyökkääjänä, Gracia sanoi.

“Jos muutamme muotoa, esimerkiksi 4-3-3:seen, hän voi myös silloin pelata kolmessa paikassa.

Gracia vahvisti samalla, että Stefano Okaka, Miguel Britos ja Sebastian Prodl ovat kuntoutuneet loukkaantumisistaan ja taistelevat paikasta pelaavaan kokoonpanoon Bournemouthia vastaan.

“Kaikilla heillä on mahdollisuus, Gracia lisäsi.

“Meidän on tiedettävä, etteivät he ole parhaassa kunnossa, koska ehkä he tarvitsevat lisää harjoittelua ollaakseen parhaimmillaan, mutta uskon, että he voivat auttaa meitä seuraavassa pelissä.

Gracia ylisti myös Englannin maajoukkueeseen valittua Nathaniel Chalobahia, joka on toipumassa täyteen pelikuntoon vakavasta polvivammastaan.

“Hän tuntuu parantavan päivältä hänen loukkaantumisensa jälkeen, Gracia sanoi.

“Hän on nyt paremmassa kunnossa ja minun mielestäni hän on erittäin hyvä pelaaja meille ja maajoukkueelle.

Watford kohtaa Vicarage Roadilla Bournemouthin lauantaina kello 17.00 alkaen.