Advertisement

Barcelonan ja Chelsean välillä muhii jättimäinen pelaajavaihtokauppa!

Valioliigajätti Chelsea on monen muun valioliigaseuran tavoin osoittanut viime viikkojen aikana kiinnostuksensa Barcelonan keskikenttäpelaaja Philippe Coutinhoa kohtaan.

Liverpoolia vuodesta 2013 vuoteen 2018 asti edustanut brassipelaaja on lähdössä katalonialaisseurasta kesällä, ja paluu Valioliigaan näyttää hyvin todennäköiseltä.

27-vuotiaan Coutinhon hintalappu on kuitenkin sen verran korkea, että seurojen on etenkin koronaviruspandemian aiheuttamien taloushuolien vuoksi vaikea häntä hankkia.


Mundo Deportivon mukaan Barcelona aikoo käyttää Coutinhoa hyödykseen ja yrittää kikkailla itselleen mieluisan vaihtokaupan.

Espanjalaislähde kertoo katalonialaisseuran kiinnostuneen Chelsean keskikenttäpelaaja N’Golo Kantesta, joten Barca aikoo ehdottaa lontoolaisseuralla pelaajavaihtoa, jossa Coutinho matkaisi Englantiin ja Kante Espanjaan.

Viime viikolla englantilaismediassa pyöri huhuja siitä, että Chelsea olisi valmis myymään Kanten kesällä “sopivan tarjouksen saadessaan”, joten pelaajavaihtokauppa näiden kahden suurseuran välillä voi hyvinkin toteutua.