Advertisement

Barcelonan varapresidentti kertoo Neymarin haluavan takaisin Camp Noulle

Kuva: TT, Anthony Bibard

PSG:n Neymar Jr:n on jo jonkin aikaa uskottu siirtyvän takaisin Barcelonaan, josta hän siirtyi Pariisiin 2017 maailmanennätyssummalla. Neymarin on jo kerrottu lähettäneen whatsappissa ystävilleen hänen paluustaan vihjailevia viestejä. Barcelonan varapresidentti Jordi Cardoner kertoo myös Neymarin haikailevan takaisin katalonialaisseuraan.

“On korrektia sanoa, että Neymar haluaa palata Barcelonaan. En kuitenkaan ole samaa mieltä siitä, että Barcelona olisi huolissaan Neymarin hankinnasta”, Cardoner kertoi El Mundolle.


“Tämä asia ei ole tällä hetkellä pöydällä. En pidä näistä huhuista, sillä monia asioita pitää vielä selvittää ensin. Julkisuudessa on esiintynyt kommentteja, joiden mukaan olisimme hankkineet Neymarin. Me emme ole hankkineet ketään. Me emme ole pitäneet häneen yhteyttä. Hän ja moni muukin haluaa pelata Barcelonassa.”

“Ei ole yllättävää, että Neymar haluaa palata. Se on tapahtunut jo aiemmin toisten pelaajien kanssa, kuten Cesc Fabregasin ja Gerard Piquen kanssa.”

“Ymmärrän, että kaikilla pelaajilla on tavoitteena päästä Barcelonaan, jossa kaikki historian parhaat pelaajat ovat pelanneet. Kuka tahansa voi olla halukas tulla ja pelata täällä, mutta meidän on pidettävä budjettimme tasapainossa.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom