Advertisement
" "

Barkley tahtoo “loistavan” Hazardin jäävän Chelseaan

Aiemmin tänään Chelsean tähtipelaaja Eden Hazard kehui joukkuetoveriaan Ross Barkleya. Hazardin mielestä Barkley on mainio nuori pelaaja, jolla on kyvyt kehittyä yhdeksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista.

Nyt on Barkleyn vuoro vastata kehuun toisella. Hänen mukaansa Hazard on korvaamaton pelaaja Chelsealle, jonka jatkaminen seurassa olisi hyvin tärkeää. Barkley kuitenkin myöntää, että loppupeleissä päätös uran jatkosta on Hazardin oma.

“Hän on loistava pelaaja. Kun katsoo hänen alkukauttaan ja sitä, millaiset MM-kisat hän pelasi, maailmassa ei ole montaa hänen kaltaistaan pelaajaa”, Barkley kommentoi Sky Sportsin mukaan. “Hän pystyy tekemään taikatemppuja millä hetkellä hyvänsä ja oli minulle upeaa kuulla tuollaisen pelaajan sanovan monia hienoja asioita minusta. On tärkeää, että hän jää seuraan koska hän on ollut Chelseassa pitkään. Hän on saavuttanut niin paljon. Mutta en voi puhua Edenin puolesta. Hän tietää päässään mitä tahtoo, mutta minä pelaisin mielelläni hänen kanssaan vielä monta vuotta.”

Hazardin sopimus Chelsean kanssa päättyy kesällä 2020. Ilmaiseksi seura ei varmasti aio miestä laskea pois, joten jonkinlaisia päätöksiä suuntaan tai toiseen lienee luvassa vuoden sisällä. Lehtitietojen mukaan Chelsean johtoportaassa ollaan toiveikkaita uudesta sopimuksesta ja neuvottelut sen sorvaamiseksi saattavat alkaa hyvinkin pian.

Tammikuussa Chelseaan siirtyneellä Barkleylla sopimusta on puolestaan kesään 2023 asti. Nähtäväksi jää, pääseekö mies pelaamaan viimeiset sopimusvuotensa Hazardin kanssa vai ei.