Advertisement

Batshuayin ylimielinen reaktio Chelsean häviössä raivostuttaa

Arsenalin juhliessa Community Shieldin voittoa, Chelsean leirissä nähtiin synkkiä ilmeitä. Varsinkin Chelsean uusi, 60 miljoonan punnan värväys Alvaro Morata saattoi lähteä kotiin mieli maassa. Ottelu ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa, jossa epäonnensotureiksi joutuivat tällä kertaa maalivahti Thibaut Courtois sekä Morata.

Chelsean nuori hyökkääjä Michy Batshuayi tosin erosi joukosta, sillä hieman erikoinen naureskelu joukkueensa häviön hetkillä ovat nostaneet ihmetystä jalkapallomaailmassa. Muiden pelaajien harmitellessa kirvelevää häviötä, belgialainen havaittiin naureskelevan suorassa lähetyksessä uuden joukkuetoveri Moratan takana. Videon voit katsoa alta.

Syy Batshuayin naureskeluun jää luultavasti hämärän peittoon, mutta ajoitus ja Moratan synkkä ilme antaa kuvan, josta voi tehdä omat johtopäätöksensä.  Naureskelu uudelle värväykselle Moratalle, ja tämän epäonnistuneelle rangaistuspotkulle ei olisi mahdoton ajatus, sillä pelaajien välinen peliajasta käytävä kamppailu on kovaa niin psyykkisellä kuin fyysisellä saralla.


Batshuayi aloitti kyseisen ottelun avauksessa tekemättä suurempaa vaikutusta peliin, ja paikattiin Moratalla 74. peliminuutilla.

Chelsean päävalmentaja Antonio Conte ei ole kommentoinut tapahtunutta, mutta puhui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Moratan nykyisestä vireestä ja tulevaisuudesta.

”Moratan on tehtävä töitä, mutta se on normaalia”, italialaisluotsi kommentoi.

”Hän on ollut kanssamme vain viikon, ja on todella tärkeätä löytää hyvä fyysinen kunto ja ymmärtää meidän ideaa jalkapallosta.”

”Hän tarvitsee hieman aikaa, mutta se on normaalia.”