Bayern Munchen joutui pettymään kotiottelussaan

Bayern München ja Real Madrid kohtasivat Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osassa Allianz Areenalla. Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta erinomaisesti, mutta lopputulos jäi pannukakuksi. Kotijoukkue oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja paikkoihin nähden sen olisi pitänyt pystyä tekemään useammankin maalin. Joukkueen ainoaksi osumaksi jäi Joshua Kimmichin kova laukaus 28. peliminuutilla.

Vierailijat tulivat ensimmäisellä puoliajalla vielä tasoihin Marcelon uskomattomalla laukauksessa rangaistusalueen ulkopuolelta. Toisella puoliajalla Marco Asensio viimeisteli loppulukemat Realille 2-1 terävän vastahyökkäyksen päätteeksi.

Bayern oli ottelussa hyvä ja loi tukun loistavia maalintekopaikkoja. Etenkin Franck Ribery oli erinomaisella pelipäällä. Kotijoukkueen maalipaikkojen tuhlailu kuitenkin kostautui rankalla kädellä. Lopputulos on pelitapahtumiin nähden joukkueelle jättämäinen pettymys. Robert Lewandowski on ollut uskomattomassa vireessä tällä kaudella, mutta eilen helpotkin pallot karkailivat jalasta minne sattui.

Toisessa osassa Bayernilla tulee olemaan vaikea tehtävä yrittäessään kaataa Real Madridin Santiago Bernabeulla. Juventus onnistui tässä, mutta tuossa ottelussa Realin puolustuksesta puuttui Sergio Ramos. Ramos oli jälleen eilen mies paikallaan ja hoiti monta vaikeaa tilannetta omalla loistavalla pelaamisellaan.

Cristiano Ronaldo jäi pitkästä aikaa maaleitta Mestarien liigassa eilisessä ottelussa. Hän sai pallon kerran maaliin, mutta maali hylättiin käsivirheenä. Portugalilainen protestoi tilannetta suuresti ja hidastuskuvat osoittivat hänen olleen oikeassa. Pallo osui aivan rintalihaksen yläkulmaan, mutta ei käteen.

Lähtökohdat viikon päästä tiistaina pelattavaan otteluun ovat jännittävät. Molemmilla joukkueilla on edelleen täydet mahdollisuudet edetä kilpailun finaaliin. Ottelun jälkeen kentällä nähtiin muutaman kannattajan epätoivoinen pitch invasion.