Advertisement

Bayern München pyrkii kääntämään itselleen jatkopaikan Real Madridin vieraana

Real Madrid ja Bayern München iskevät vapunpäivän kunniaksi yhteen Santiago Bernabeulla. Ottelun lähtökohdat ovat erittäin mielenkiintoiset. Real Madrid kävi hakemassa Münchenistä 2-1 vierasvoiton, joten se pääsee kotiotteluun maalin johtoasemassa. Myös kaksi vierasmaalia tarkoittavat, että Bayernin on tehtävä illalla vähintään kaksi maalia. 0-1 voitto ei tule sille riittämään.

Real Madrid oli ajoittain vaikeuksissa ensimmäisessä osassa. Bayernin tehottomuus hyödyntää omat mahdollisuutensa antoi Realille kuitenkin mahdollisuudet pysyä pelissä mukana ja se käyttikin omat mahdollisuudet loistavasti hyväkseen. Cristiano Ronaldo jäi ottelussa ilman maaleja, joten tänään portugalilainen janoaa varmasti maaleja erityisen paljon.

Bayern Münchenin kannalta tehottomuus avausosassa oli huolestuttavaa. Etenkin Robert Lewandowski oli suuri pettymys ja kaukana siitä tasosta, millä hän on viime vuosina parhaimmillaan pelannut. Puolalainen on edelleen supervaarallinen hyökkääjä, joten mikäli peli kulkee tänään, kaikki on joukkueelle mahdollista.

”Meidän on minimoitava virheemme ja haluamme muuttaa muutaman asian ensimmäisestä osasta”, Bayernin manageri Jupp Heynckes kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Olisi virhe olla muuttamatta mitään. Näin paljon positiivista, mutta joitain asioita on muutettava.”

Real Madridin managerilta Zinedine Zidanelta tiedusteltiin vaikuttaako Mestarien liigan voitto hänen työpaikkansa turvaamiseen.

”Se on riippumaton siitä”, ranskalainen vastasi.

”Tänään olen valmentaja ja haluan jatkaa tässä seurassa. Se ei kuitenkaan ole tärkeää. Vain sillä on merkitystä, että kaikki keskittyvät tähän otteluun ja siinä kaikki.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom