Advertisement
" "

Bayernin jättänyt Robben epävarma tulevaisuudestaan – Nappaako Leicester hollantilaisen?

Arjen Robbenin pitkä ja menestyksekäs taival Bayern Munchenin riveissä tuli päätökseen viime lauantaina kotiottelussa Eintracht Frankfurtia vastaan. Hollantilaisen sopimus päättyi kuluvaan kauteen ja hän ilmoitti jo joulukuussa, että ei aio enää jatkaa seurassa.

35-vuotias Robben siirtyi saksalaisjätin riveihin kesällä 2009 Real Madridista ja edusti seuraa kymmenen kauden ajan. Kymmenen kauden aikana Robben pelasi Bundesliigassa 200 ottelua, joissa syntyi komeat 98 maalia. Oikeana laitahyökkääjä viihtyvä hollantilainen pääsi juhlimaan Bayernin riveissä seitsemän kertaa Bundesliigan mestaruutta sekä kertaalleen Mestarien liigan voittoa.

Mutta missä Robbenin ura jatkuu, vai jatkuuko se missään? Siihen ei edes Robben osaa vielä itse vastata.

“En ole vielä tehnyt päätöstä jatkosta. Sitä ei ole helppo tehdä. Jos päätän, että jatkan pelaamista, minun on löydettävä paikka, jossa kaikki on kunnossa. Ei pelkästään jalkapallon, vaan myös perheeni kannalta”, Robben sanoi BBC:lle.

“Lopettaminen on myös yksi vaihtoehto, mutta en tiedä, tapahtuuko se.”

Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Robbenin todennäköisimpänä seurana Valioliigassa pelaavaa Leicesteriä. Hollantilaisen siirtymisestä Kettujen riveihin saa rahat takaisin kolminkertaisena, joka on markkinoiden pienin kerroin.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!