Advertisement

BBC Sports: Crystal Palacelle potkut! Englannin maajoukkueen ex-valmentaja tilalle?

Crystal Palace on antanut potkut managerilleen Frank de Boerille. Hollantilainen ehti toimia lontoolaisseuran peräsimessä vain 77 päivää ja yhteensä viiden Valioliiga-ottelun verran.

Crystal Palace on aloittanut kauden surkeasti. Sen neljä ensimmäistä ottelua ovat kaikki päättyneet tappioon ja maaleja se onnistui tekemään nolla kappaletta. Potkut eivät tulleet yllätyksenä, sillä De Boerin asema oli heikko jo ennen viime viikonlopun 1-0 tappiota Burnleysta. Vaihtopenkki.com kirjoitti aiemmin tänään otteluraportissa De Boerin työpaikan olevan uhattuna.

”Haluamme kiittää Frankia hänen omistautumisestaan ja kovasta työstään” Palace kertoo tiedotteeseen.


BBC Sports kertoo Palacen puheenjohtajan Steve Parrishin kommentoineen 1-0 Burnleylle kärsityn tappion jälkeen kauden alun olleen hirveä, mutta kaikkien pitää vetää yhtä köyttä.

”Puolustan kaikkia seuran työntekijöitä, jotka työskentelevät selkä hiessä kurssin kääntämiseksi. Jalkapallojoukkueet häviävät pelejä. Sitä sattuu” hän kommentoi tuolloin.

De Boer ehti tehdä kaksi suurempaa hankintaa kesän siirtomarkkinoilla tuoden seuraan Hollannista Jairo Reidewaldin 7,9 miljoonalla punnalla sekä viime kaudella Palacen takalinjoilla loistaneen ranskalaisen Mamadou Sakhon. Sakhon siirtosumma oli huimat 26 miljoonaa puntaa.

Crystal Palace pelaa seuraavan ottelunsa ensi lauantaina, kun se saa vieraakseen Southamptonin.

BBC Sportsin mukaan Englannin entinen maajoukkuevalmentaja Roy Hodgson olisi De Boerin seuraaja Palacen managerina.

Kuva: Alloverpress.fi