Advertisement

BBC:n asiantuntija haluaisi Grealishin siirtyvän tammikuun siirtoikkunassa – ”Hänen tasonsa on korkeammalla kuin Aston Villassa”

Kuva: TT, Phil Noble

Aston Villa -kapteeni Jack Grealish on tammikuun siirtoikkunan kuumimpia nimiä Valioliigassa. BBC:n jalkapalloasiantuntija Robbie Savage linjasi Manchester United – Aston Villa ottelun jälkeen, että huippuseurojen tulisi tehdä tarjouksia englantilaisesta, eikä Grealishilla olisi mitään syytä jäädä seuraan.

”Villa ei pysty sanomaan ei, jos hänestä tarjotaan 80 miljoonaa puntaa.”


”Mitä Aston Villassa voi saavuttaa? Säilymisen Valioliigassa. Jos he pystyvät siihen, se olisi upea suoritus. He eivät tule voittamaan pokaaleja. Jack on paljon paremman tason pelaaja.”

Grealish on pelaamassa upeaa kautta Aston Villan riveissä. 14 ottelun jälkeen englantilaisella on kasassa kolme maalia ja neljä maalisyöttöä. Viimeisin maali sunnuntaisessa ottelussa Manchester Unitedia vastaan oli upea tyylinäyte Grealishilta. Hän avasi maalihanat maagisella sijoituksella takayläkulmaan 2-2 -tasapelissä Old Traffordilla.

Kuitenkin Grealishin ollessa Aston Villan kapteeni ja samalla joukkueen ruumiillistuma, voi siirron läpivieminen olla haastavaa. Kuitenkin Valioliigan huippujoukkueet ovat osoittaneet kiinnostustaan englantilaistähteä kohtaan ja jos sopiva tarjous saadaan pöydälle, niin kaikki on mahdollista. Ainakin Savagen kommenttien mukaan.

Alla Grealishin maali Manua vastaan