Advertisement

Beckenbauer haluaa Liverpoolin managerin Bayerniin

Yksi kaikkien aikojen saksalaisista jalkapalloilijoista on eittämättä ollut Franz Beckenbauer. Nyt kyseinen ikoni haluaa nähdä Liverpoolin Mestarien liigan voittoon johdattaneen Jürgen Kloppin Bayern Münchenin seuraavana managerina. Klopp on tehnyt uskomatonta työtä Liverpoolissa ja ei olisi mikään ihme, jos saksalainen nähtäisi joskus Bayernin käskyttäjänä.

”En halua mitään niin paljon, kuin nähdä Kloppin Bayernissa jonain päivänä. Hän sopisi sinne todella hyvin”, Beckenbauer kertoi uutislehti Bildille.

”Jürgen on tuonut uudenlaisen jalkapallon Saksaan. Se mitä hän aloitti Dortmundissa, hän on jalostanut Liverpoolissa.”

”Mielestäni Englanti riistää sinulta energian. Managerina Valioliigassa, sinulla on enemmän vastuuta kuin Bundesliigassa.”

Klopp puolestaan kertoi pitävänsä Beckenbauerista, mutta muistuttaa olevansa sitoutunut Anfieldille pitkällä tähtäimellä.

”Pidän Franz Beckenbauerista ja hän pitää minusta. Minulla on kuitenkin pitkä sopimus Liverpoolissa”, Klopp kertoi Bildille. 

”On parempi, että hän sanoi näin. Sen sijaan, että hän olisi sanonut, etten voisi olla Bayernin manageri.”

”Sekä Bayernilla ja Borussia Dortmundilla on todella hyvät valmentajat. Se (siirto Bayerniin) voi viedä viisi vuotta tai jopa pidempään. En osaa sanoa.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom